Eerste Kenya Care Golf Play 2012 groot succes!

 In Uncategorized

Op maandag 10 september werd voor de eerste keer bij Golfclub De Dorpswaard in Kerkdriel een speciale Golfdag voor onze Stichting Kenya Care georganiseerd. Tijdens deze dag werd een fantastisch bedrag van ruim 5300 euro bij elkaar gespeeld.

Wel 80 deelnemers gaven acte de presence om deel te nemen aan de wedstrijd of – als men nog niet bekend was met het golfspel – aan de clinic. De organisatie was geweldig. De gasten werden ontvangen met een kopje koffie en iets lekkers, waarna men voorzien van een heerlijk lunchpakket, de wedstrijd begon. Tijdens een clinic werden de grondbeginselen van de golfsport uitgelegd en konden de deelnemers ook direct zelf een balletje slaan om het gevoel erbij te krijgen.

Na afloop was er voor iedereen gelegenheid om te netwerken tijdens een zeer geanimeerde borrel. Gedurende het uitgebreide BBQ buffet was er tevens gelegenheid tot het kopen van loten en was er een modeshow met golfkleding. Onder toeziend oog werden de vele prachtige prijzen uitgereikt, waaronder een weekendje Cabrio rijden, mooie leren tassen, kunst van Clemens Briels, een lingerieset en nog veel meer. Dit werd mogelijk gemaakt door de gulle gaven van vele – meest lokale – sponsoren, die wij hiervoor nogmaals heel hartelijk danken.

Aan het eind van de avond werd een cheque uitgereikt aan Ietje van Hintum, mede-oprichtster van Kenya Care, die hier erg blij mee was. Al met al een geslaagde dag die zeker voor herhaling vatbaar is!

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search