We ontvangen veel steun van de volgende bedrijven en organisaties:

Cynthia Brandwijk

fotografe | vormgever | kunstzinnig

Te vinden in Zaltbommel maar werkt door heel Nederland. Persoonlijk | flexibel | service en maatwerk.

E-Markers Webdesign

E-Markers werkt iedere dag met veel plezier aan gebruiksvriendelijke, betaalbare websites en webshops.  E-Markers verzorgt ook het technisch onderhoud van je website en verzorgt je internet marketing.  Ook deze website is in beheer bij E-Markers.

Logo E-Markers

Protestantse Kerk Kerkdriel

Protestantse Kerk Kerkdriel
Teisterbandstraat 1
5331 CM Kerkdriel

protestantste-kerk-kerkdriel

Lequida Printing B.V.

Voor alle soorten drukwerk, direct mail en marketing, grafisch advies, laserprint, copyservice, voorraadbeheer en logistiek. Lequinda staat bekend om de hoge en constante kwaliteit, maar onderscheidt zich ook door zeer snelle levering en scherpe prijzen. Lequinda heeft onlangs onze nieuw vormgegeven brochures voor ons gedrukt met een prachtig resultaat.

Reclamestudio 7 – Arie Mastenbroek Fotografie

Reclamestudio 7 is gevestigd in Zaltbommel en verzorgd al ruim 20 jaar DTP werkzaamheden. Ontwerpt folders, advertenties of andere grafische oplossingen om uw bedrijf, producten of diensten over het voetlicht te brengen. Reclamestudio 7 verzorgt ook het optimaliseren, retoucheren en bewerken van digitaal beeldmateriaal. Arie Mastenbroek is daarnaast een zeer professionele fotograaf. Arie heeft onze nieuwe brochures mee ontworpen.

ID2Media

Heb je een lekker leesbare tekst nodig voor een website, brochure of voice-over? Of zoek je iemand die jouw verhaal kan verwoorden in een goed geschreven journalistiek artikel? Dan ben je bij Ilze Rike op het juiste adres. Op regelmatige basis helpt Ilze bij het schrijven van teksten voor onze website, nieuwsbrieven en brochures.

Brandwijk Kerstpakketten B.V.

Voor uw kerstpakket op maat, 25 jaar ervaring in deze branche. Gevestigd in Zaltbommel.

Heerema Marine Contractors

Heerema Marine Contractors (HMC) is a world leading marine contractor in the international offshore oil and gas industry.

Kringloop Zaltbommel

Stichting Kringloop Zaltbommel stelt de netto-opbrengst van kringloopcentrum De Spullewaard in zijn geheel beschikbaar voor goede doelen. Al vanaf het begin zijn zij een belangrijke donor voor Kenya Care.

Peka Kroef

PEKA Kroef
Peka Kroef is specialist in verse, gekoelde aardappelproducten.

Promo.nl

“Creative in promotional gifts” Relatiegeschenken, promotie- en custom made producten.

Daarnaast ontvangen wij vele donaties van grote en kleine bedrijven, maar ook veel van particulieren. Wij danken u allen hiervoor heel hartelijk:

ASANTE SANA!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search