Hoe kan ik helpen?

De vrouwen in Kenya verdienen een kans! Kenya Care is blij met iedere bijdrage.

Een paar voorbeelden: voor slechts €5 per maand kan een kind naar school; voor nog geen €10 per jaar is een vrouw beschermd tegen ongewenste zwangerschap en al voor €50,00 financiert Kenya Care een microkrediet voor één van hen.
Alles wat u doneert komt rechtstreeks ten goede aan de vrouwen en hun kinderen in Kenya.

U kunt op vele manieren ondersteunen, zodat HIV/AIDS besmette, alleenstaande moeders in Kenya de kans krijgen een nieuwe toekomst op te bouwen.

EENMALIG DONEREN

U kunt uw donatie overmaken op IBAN: NL80RABO 0108813215 t.n.v. Stichting Kenya Care in Zaltbommel.

Doneren | Stichting Kenyacare

VOOR LANGERE TIJD STEUNEN

U kunt voor een bescheiden bedrag per maand onze moeders en hun kinderen helpen. Door een maandelijkse donatie geeft u Kenya Care een stabiele basis voor haar activiteiten.

NALATEN

Kenya Care is voor het uitvoeren van haar projecten afhankelijk van de giften van donateurs. Die giften kunnen afkomstig zijn van mensen die Kenya Care hebben opgenomen in hun testament. Een testament is een prachtige manier om te investeren in goede zorg voor mensen die het zo hard nodig hebben.

U KUNT EENVOUDIG SCHENKEN, DE BELASTINGDIENST SCHENKT MEE

Kenya Care heeft een zgn. ANBI verklaring. Daarom kunt u uw giften onder bepaalde voorwaarden en condities aftrekken van de inkomstenbelasting. Dit kan voor het hoogste belastingtarief betekenen dat u 52% van uw donatie terugkrijgt, of dat u Kenya Care aanzienlijk meer kunt geven zonder dat het u meer geld kost.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

U kunt uw donatie overmaken op onze rekening bij de Rabobank, IBAN: NL80RABO 0108813215 t.n.v. Stichting Kenya Care – Zaltbommel.

Doneer aan Kenya Care

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search