Milou Brandwijk terug naar Kenya

 In Nieuws

Jambo babes! De afgelopen 2 weken ben ik weer terug naar Kenya gegaan voor m’n werk bij Kenya Care. Het was super om alle vrouwen weer te zien en daar in actie te zijn. Goede gesprekken gehad, weer heel veel geleerd en ook aardig wat tranen weggepinkt. Jullie hebben geen idee hoeveel geluk jullie eigenlijk hebben met het leven dat jullie leiden, zeker in vergelijking met het leven wat zij leiden. Ik kijk terug op 2 geweldige weken en ga me nu hier in NL focussen op het volgende charity diner EN we zullen gaan staan op de braderie! Meer info volgt hierover. Voor de mensen die mij steunen in mijn werk en dus ook de vrouwen; a sante sana! We kunnen jullie hulp goed gebruiken! ??? Ik ben er trots op dat ik voor Kenya Care mag werken en daarmee een echt verschil mag zijn in deze wereld. Het heeft in ieder geval een gigantisch verschil gemaakt in mijn eigen leven en daar ben ik HEEL DANKBAAR voor!

Recent Posts

Reageer

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Caroline | KenyacareJaarmarkt 2016 Kerkdriel | Stichting Kenya Care