We ontvangen veel steun van de volgende bedrijven en organisaties:

Lieske Meima Fotografie

Voor fotografie & ontwerp. Lieske maakt niet alleen mooie foto’s voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik, maar ook voor interviews bent u bij haar aan het juiste adres.

E-Markers Webdesign

E-Markers werkt iedere dag met veel plezier aan gebruiksvriendelijke, betaalbare websites en webshops.  E-Markers verzorgt ook het technisch onderhoud van je website en verzorgt je internet marketing.  Ook deze website is in beheer bij E-Markers.

Logo E-Markers | Stichting Kenya Care

Protestantse Kerk Kerkdriel

Protestantse Kerk Kerkdriel
Teisterbandstraat 1
5331 CM Kerkdriel

protestantste-kerk-kerkdriel

Lequida Printing B.V.

Voor alle soorten drukwerk, direct mail en marketing, grafisch advies, laserprint, copyservice, voorraadbeheer en logistiek.

Lequinda Printing | Sponsor stichting Kenya Care

Reclamestudio 7 – Arie Mastenbroek Fotografie

Reclamestudio 7 is gevestigd in Zaltbommel en verzorgd al ruim 20 jaar DTP werkzaamheden. Ontwerpt folders, advertenties of andere grafische oplossingen om uw bedrijf, producten of diensten over het voetlicht te brengen. Reclamestudio 7 verzorgt ook het optimaliseren, retoucheren en bewerken van digitaal beeldmateriaal. Arie Mastenbroek is daarnaast een zeer professionele fotograaf. Arie heeft onze  brochures mee ontworpen.

Recalmestudio 7 | Sponsor Stichting Kenya Care

Heerema Marine Contractors

Heerema Marine Contractors (HMC) is a world leading marine contractor in the international offshore oil and gas industry.

Heerema Marine Contractors | Sponsor Stichting Kenya Care

Kringloop Zaltbommel

Stichting Kringloop Zaltbommel stelt de netto-opbrengst van kringloopcentrum De Spullewaard in zijn geheel beschikbaar voor goede doelen. Al vanaf het begin zijn zij een belangrijke donor voor Kenya Care.

Kringloop Zaltbommel | Sponsor Stichting Kenya Care

Peka Kroef

PEKA Kroef
Peka Kroef is specialist in verse, gekoelde aardappelproducten.

peka kroef | Sponsor Stichting Kenya Care

Daarnaast ontvangen wij vele donaties van grote en kleine bedrijven, maar ook veel van particulieren. Wij danken u allen hiervoor heel hartelijk:

ASANTE SANA!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search